What does he say? Mark van Maanen over KLAUWE

What does he say? Mark van Maanen over KLAUWE

Mark van Maanen is een ware BBQ freak en hij was op RTL4 te zien bij Grillmasters 2016. Mark is regelmatige en fervent gebruiker van KLAUWE, the bbq & smoking drum en wat vindt hij er nu eigenlijk van?

This is what Mark said:

KLAUWE, the bbq & smoking drum is het meest veelzijdige apparaat waarmee ik tot nu toe heb mogen werken. Met behulp van het Multi-Level-Cooking System® van KLAUWE heb je de mogelijkheid om om snel van temperaturen te wisselen (van lage naar hoge temperaturen, maar OOK terug van hoge naar lage temperaturen) en dat is belangrijk als je verschillende gerechten achter elkaar wilt bereiden. Daarbij kun je de kolen op 4 verschillende niveaus onder je gerecht brengen! De KLAUWE is snel op elk gerecht en elke bereidingswijze aan te passen en dat is wat ik graag wil en nodig heb.

Met behulp van de waterring met het bijbehorende waterreservoir als mogelijk tussenstation kun je de meest lekkere aroma's toevoegen aan je gerecht. Denk hierbij aan een toevoeging van wijn, whiskey, maar ook de nodige kruiden doen daar zeker hun werk!!

Last but zeker NOT least; KLAUWE, the bbq & smoking drum is een ware topper in het roken! Deze drum doet niet onder voor een professionele rookkamer!

Ik zou er uren over kunnen spreken. Mijn advies is dan ook: overtuig jezelf. Verbaas jezelf, maar vooral je vrienden en/of gasten. Zij zullen denken "hoe heeft hij dit geflikt, dit heerlijke gerecht en dat op een barbecue"! KLAUWE heeft met de rubriek Klauwe van de Kok een overzicht van bijzondere maar ook gemakkelijke en unieke recepten waarmee je echt de blits zult maken.

KLAUWE is grillen, roken, slow cooking en een stoer uiterlijk!! Dat is KLAUWE!



Mark van Maanen, Eelde
[powr-button id=799f725d_1531902884]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »